Description

The design proposal I have created for the "Reconstruction house near the sea" contest consists of 4 floors. On the ground floor, on the Via Giacomo side, we have kept the commercial space without reducing its size, we have only reduced the storage space a little, going from 11 m² to 8.30 m². There is a small bathroom and a dressing room. At the back, via Vittorio, is the access to the residential space. When opening the door and entering, we find ourselves on the right side with a sliding door, in that space you can store umbrellas, bicycles or any other object. Below this space I have placed an underground tank for water storage.
At the end of the corridor is a small elevator and a square staircase.
On the first floor there are two bedrooms, each with a double bed, a small closet and a bathroom. They also have a balcony and lots of greenery around.
On the second floor is the private area of ​​the owners, it is made up of a living room, a social bathroom and a fairly large bedroom. To prevent people from going up to this floor, place a door at the end of the stairs and when exiting the elevator.
On the third floor there is a small kitchen, a bathroom, a laundry room, a dining room with 4 chairs and a sofa bed. Behind the sofa bed there are doors that allow access to the area set up for the Eco-Bonus system.
On the terrace there is a shower and a sofa with two chairs, all surrounded by lots of vegetation.
On the roof we have placed solar panels.

"reconstruction House Near The Sea"

residential

89011 Bagnara Calabra, Metropolitan City of Reggio Calabria, Italy

GoPillar
Best Customer Service ever 🙂

GoPillar
Hi there 👋

How can we help you?
×
>