Description

Dear Client

For the realization of the project of the garden of the villa it is intended to use the separation of the environment that the villa has in itself. In the space from the entrance to the environment surrounded by glazing. In this space it is thought that the gizm to be used is a green ambience where children can play with dogs when they want. this space will be visible from all over the house so that the children will always be in observation from their parents. This area will have a part with green carpet and the other with a wooden floor where children can stay quiet and walk barefoot. The other half of the space will be used for a goat to plant organic products for the whole family. The separation between the two spaces will be made with a stone constructed with stone in the shape of the arch, this will be used and it is synonymous to stay under the shade of an olive that will be planted in the center of the arch. In the end area of ​​the property, including the tavern and the glazed windows, it will be used to create a relaxing environment for the family during the ordinary days and in the family holidays and the company. In the area after the kitchen will be placed a large dining table which will be covered by a moving tent that can be opened and closed depending on the need. Beside the tavern, there will be stairs that go down to the grassy area. On the stairs will be planted scented plants. At the end of the property will be mounted the shower, behind it will be a shatervan made of natural stones and in the end we will ralizojme an intimate environment that will not be visible from the rest of the villa. In this area will be positioned a comfortable sofa.

Gentile Cliente

Per la realizzazione del progetto del giardino della villa si intende utilizzare la separazione dell'ambiente che la villa ha in sé. Nello spazio dall'ingresso all'ambiente circondato da vetri. In questo spazio si pensa che il metodo da utilizzare sia un ambiente verde dove i bambini possono giocare con i cani quando vogliono. questo spazio sarà visibile da tutta la casa in modo che i bambini siano sempre in osservazione dai loro genitori. Questa zona avrà una parte con tappeto verde e l'altra con un pavimento in legno dove i bambini possono stare tranquilli e camminare a piedi nudi. L'altra metà dello spazio sarà utilizzata per una capra per piantare prodotti biologici per tutta la famiglia. La separazione tra i due spazi sarà realizzata con una pietra costruita con la pietra a forma di arco, questa sarà usata e sarà anche rimanere all'ombra di un'oliva che sarà piantata nel centro dell'arco. Nella parte finale della proprietà, tra cui la taverna e le finestre vetrate, verrà utilizzato per creare un ambiente rilassante per la famiglia durante i giorni ordinari e nelle vacanze familiari e in compagnia. Nella zona dopo la cucina verrà posizionato un grande tavolo da pranzo che sarà coperto da una tenda mobile che può essere aperta e chiusa a seconda delle necessità. Accanto alla taverna, ci saranno le scale che scendono nella zona erbosa. Sulle scale saranno piantate piante profumate. Alla fine della proprietà sarà montata la doccia, dietro di essa sarà un shatervan fatto di pietre naturali e alla fine ralizojme un ambiente intimo che non sarà visibile dal resto della villa. In questa zona verrà posizionato un comodo divano.

The Secret Garden

outdoors

Peveragno, Province of Cuneo, Italy

GoPillar
Best Customer Service ever 🙂

GoPillar
Hi there 👋

How can we help you?
×
>