Description

Special notes:

We propose to reverse the staircase and create a clear division between seating area and kitchen/dining, but visually everything is transparent. Staircase is made of thin corteen steel structure and its design is visually light so it is not blocking the view between kitchen and living area (see-through). We also add a small island bar under the staircase (for breakfast or snack area) giving connection between kitchen area and living room. Kitchen is built-in and forming an L-shape with bar under the staircase.

We maintain the existing position of the stove pellet, which is now next to sofa. There is a tv wall on the opposite side.
Second bathroom (small one with shower) is located next to new kitchen/dining, located at the corner where the old kitchen was.

There are ample of storage area along the corridors on ground floor and upper floor. We also propose to use the existing storage room as a walk-in closet, and laundry if its plumbing system is possible.

Bedrooms are on the side facing the main street/facade, so master bedroom has a door with balcony with mountain view to the front. The 2nd bedroom is a studio style with a double sofa bed. There is also a study desk and closet in front of 2nd bedroom, which are designed to be a part of this studio room. Guests who stay in this room may store their belongings there. This room can serve as reading room or small game/hobby room. Main bathroom above will have both freestanding bath tub and shower area (wet area) and with window/natural ventilation facing the garden.

Thank you and all the best with your house project.

Stella Alpina

residential

11010 Pré-Saint-Didier, Aosta Valley, Italy

GoPillar
Best Customer Service ever 🙂

GoPillar
Hi there 👋

How can we help you?
×
>