Description

A space that marks the fusion between technology and tradition arises. Between industry and manual labor, new materials, new structural elements, working together with more traditional elements, showing us the taste for contemporary design, and by the more traditional methods. The space is divided into three areas: The access corridor will be to show the ideals of the company, its methods, materials, or communications that want to expose to clients. The center is intended to seat area for customers, and on the right the new showroom, which combines technology and tradition to build a backlit polycarbonate panel with shelves of cardboard and plastic, which may expose the raw material is located and the finished product. The strings bind the entire interior space, they will hold the light, and will serve to show the ideology of the brand, with support for pictures, posters, or what is considered most appropriate. The idea is to have a space in which the brand can communicate with their customers.

GoPillar
Best Customer Service ever 🙂

GoPillar
Hi there 👋

How can we help you?
×
>