Description

The fulcrum of the project is the enhancement of the outdoor space, designed as the center of the new bar and a true continuation of the interior without solution of continuity. By delimiting the area through the use of a synthetic grass carpet, a structure / planter was designed along the entire perimeter which can be packed and removed during the winter months in order to free the way. Shading is guaranteed and controlled according to needs through an aerial structure made up of two parts: the first piece is made up of an aluminum structure with adjustable slats from which an extendable awning is "born". The design style embraces the eco-sustainable philosophy thanks to the use of natural wood and the constant reference to green and mediterranean elements. In the proposal made to you it was important to know the island of Rab and to have lived it as a tourist.

GoPillar
Best Customer Service ever 🙂

GoPillar
Hi there 👋

How can we help you?
×
>