Description

The proposal that I have developed for the Castelleone loft, consists of dividing the space by means of strips or zones, the main one being the area destined for the kitchen and the dining room, which are located in the center of the space. They are identified by having a gray resin floor as well as the furniture. The changes we have made are minimal, the transformation of the loft occurs through the use of color and furniture. When the person enters the Loft they will find a gray wall surrounded by vegetation and the light that enters through the ceiling through a translucent sheet. Everything works as a single space, the private area is only divided by a curtain. The bathroom is on a lower level and features a large closet, a floor-to-ceiling mirror, and a sofa.

Loft Castelleone

residential

26012 Castelleone, Province of Cremona, Italy

GoPillar
Best Customer Service ever 🙂

GoPillar
Hi there 👋

How can we help you?
×
>