Description


The project involves the demolition of the two external staircases, replaced by an elevator located in the south block of the building. Furthermore, the glass part between the two blocks will be emphasized with a horizontal cut on the roof.
The ground floor will be dedicated to facilities, co-wellness and home cinema as it is the less illuminated part.
On the first floor there are the co-living and co-working areas, moreover the enlargement of the ground floor towards the northern border will give the living area a large terrace with outdoor kitchen and outdoor dining area.
Finally, on the second floor there are the rooms with their respective accesses to the outside where the balconies will act as horizontal connections.
The interior surfaces of both the master bedroom and one of the children's bedrooms have been reduced slightly so as to obtain accessible outdoor spaces.
The spiral staircase is maintained but the parapet and finishes will be replaced.


Il Progetto prevede la demolizione delle due scale esterne, sostituite da un ascensore collocato nel blocco sud dell’edificio. Inoltre la parte vetrata tra i due blocchi sarà enfatizzata con un taglio orizzontale in copertura.
Il piano terra sarà dedicato alle facilities, co-wellness e sala home cinema in quanto risulta la parte meno illuminata.
Al piano primo si trovano le aree co-living e co-working, inoltre l’ampliamento del piano terra verso il confine nord regalerà alla zona giorno un’ampia terrazza con cucina esterna e zona pranzo all’aperto.
Al secondo piano infine si trovano le camere con i rispettivi accessi verso l’esterno dove i balconi fungeranno da collegamenti orizzontali.
Sono state ridotte di poco le superfici interni sia della camera padronale sia di una delle camere dei figli in modo da ricavare degli spazi esterni fruibili.
La scala elicoidale viene mantenuta ma sarà sostituito il parapetto e le finiture.

GoPillar
Best Customer Service ever 🙂

GoPillar
Hi there 👋

How can we help you?
×
>