Description

ENG
Hello! I present the project of reconstruction of your mansion. I tried to lay down the functionality and practicality of the planning solutions, so on the main floor there was a master bedroom with a separate bathroom, a combined kitchen, a dining room and a living room in a large spacious studio with access to the winter garden, guest bathroom, a bathroom for children and three separate children's rooms . The decision to isolate children's rooms arose because of the rapid growth of children, in a few years each son would want to live in his private room, so it is better to give them such an opportunity now. The staircase remained in the previous place, but opened to the living room. After raising the roof by 0,8 m we get an attic with a total area of 92 m, which made it possible to accommodate a guest bedroom, a bathroom with a spacious shower room, a kitchen-dining room, a large space for family watching movies, a living room, an isolated and perfectly illuminated office cabinet with access to large terrace. All the living quarters were oriented to the garden, just like you wanted. From the existing furniture I used all the lamps, moroso sofa, bed, all cabinets, white shelving lago. The exterior of the house has acquired a modern style, with the help of «rheinzink» on the roof and wall, «trespa» panels and excellent windows. In the basement I also posted the entire list of necessary placements. I was pleased to work on the reconstruction project, I hope you like it!
ITA
Ciao! Vi presento il progetto di ricostruzione della vostra villa. Ho cercato di stabilire la funzionalità e la praticità delle soluzioni di pianificazione, quindi al piano principale c'era una camera da letto principale con bagno separato, una cucina combinata, una sala da pranzo e un soggiorno in un ampio studio spazioso con accesso all'inverno giardino, bagno per gli ospiti, un bagno per i bambini e tre camere per bambini separate. La decisione di isolare le stanze dei bambini è sorto a causa della rapida crescita dei bambini, in pochi anni ogni figlio vorrebbe vivere nella sua stanza privata, quindi è meglio dare loro un'opportunità del genere ora. La scala è rimasta nel luogo precedente, ma è stata aperta nel soggiorno. Dopo aver sollevato il tetto di 0,8 m otteniamo un attico con una superficie totale di 92 m, che ha permesso di ospitare una camera degli ospiti, un bagno con un ampio bagno con doccia, una cucina-sala da pranzo, un ampio spazio per la famiglia guardare film, un soggiorno, un armadio per ufficio isolato e perfettamente illuminato con accesso alla grande terrazza. Tutti gli alloggi erano orientati verso il giardino, proprio come volevi. Dai mobili esistenti ho usato tutte le lampade, moroso divano, letto, tutti gli armadi, scaffalature bianche lago. L'esterno della casa ha acquisito uno stile moderno, con l'aiuto di «rheinzink» sul tetto e pareti, pannelli «trespa» e finestre eccellenti. Nel seminterrato ho anche pubblicato l'intero elenco di posizionamenti necessari. Sono stato contento di lavorare al progetto di ricostruzione, spero che vi piaccia!

Villa4five

residential

Collegno, Metropolitan City of Turin, Italy

GoPillar
Best Customer Service ever 🙂

GoPillar
Hi there 👋

How can we help you?
×
>